• Genel Açıklamalar
  • Resimler

1d228b14dbKanal içi görüntüleme için özel olarak dizayn edilmiş, son teknoloji kullanılarak montajı gerçekleştirilmiş kanal içi görüntüleme araçlarının gözalıcı bazı özellikleri;

* Kanal görüntüleme sistemi kapalı devre televizyonunu (CCTV),

* Ana hat incelemesi için bir yazılım sistemi,

* CCTV yorumuna yardımcı olacak bilgisayar sistemi,

* Yardımcı donanım ve sistemleri,

* İç Döşeme ve Su geçirmez mobilya tasarımı

* 3KVA HONDA Sessiz çalışan jeneratör

* 3kVA ONLINE kesintisiz güç kaynağı

*15” LCD Monitör (2 adet)

*INTEL Centrino bilgisayar donanımları ve yazılımları

*250GB DVD recorder

*Arka görüntü CCTV kamerası ve LCD televizyonu

*24lt. Kompresör

*Su tankı pompası (hidrofor)

*Elektrik kontrol ve sigorta panosu

*Intercom haberleşme sistemi

*Araç üst döner ikaz lambaları

*Araç içi halojen lambalar -arka lambalar

Sistem, asgari %50 atık su ile dolu, 200mm ile 1000mm çapındaki kanalları incelemek üzere iş aracı üzerine monte edilmiş kanal görüntüleme sistemidir. Kanalizasyon içerisindeki deformasyonu, çatlakları, delikleri ve diğer kusurları incelemeye, muf ve contaların durumunu denetlemeye yeterlidir. Sistem, kanal ya da kanalizasyon içerisinde kademesiz olarak ayarlanabilen bir hızda gidebilen bir hareketli kamera ile teçhiz edilmiştir. Kamera ile alınan tüm görüntüler aracın içerisine monte edilmiş olan monitörlerden görüntülenebilmektedir. Ayrıca aracın arkasına monte edilecek bir monitörden de operatörün izleme imkânı bulunmaktadır. Eş zamanlı olarak bir medyada gözlemlerin görüntülü kaydını yapabilir ve veri kayıtları saklanabilmektedir. Sistem veri değerlendirme ve inceleme raporları basabilmektedir.
Detaylar için Canlı Destek Canlı Destek İçin Tıklayınız. linkimizden ya da telefon ile şirket yetkililerimizden bilgi alabilirsiniz.