servisimizSattığımız her aracın kayıtları titizlikle tutulup, araç üzerinde yapılan tüm bakım, onarım, parça değişimi, vb. işlemler Espar Satış Sonrası Hizmetler ve Servis Departmanı tarafından takip edilmektedir. İstanbul-İkitelli semtindeki Metal-İş Sanayi sitesinde bulunan merkez servisimiz, gezici servisimiz ve anlaşmalı servisler ile müşterilerimizin servis ve bakım ihtiyaçlarını karşılanmaktadır. Servisimizde Araçların periyodik bakımları yapılmakta, yedek parça gereksinimleri karşılanmakta ve araçla ilgili her türlü teknik destek sağlanmaktadır. İhtiyaç duyulabilecek her türlü yedek parça İstanbul Mecidiyeköy ve İkitelli Depolarımızda tutulmakta, Acil müdahale gereken durumlarda Yurtiçi sınırları dahilinde 1 gün içerisinde Parça müşterilerimize ulaştırılmaktadır.

ESPAR ürünü satın almakla; size etkin ve hızlı satış sonrası hizmetini sağlayacak dünyanın en büyük Kombine Kanal Temizlik Aracı, Kanal İçi Görüntüleme Sistemleri ve Yüksek Basınç Su Jeti Sistemleri üreticilerinden birinin de desteğini aldınız. ESPAR Yetkili Servisi; Uzmanlığı, doğru ekipmanlar, Orijinal Yedek Parçaları ile kaliteli, doğru hizmet ve paranızın gerçek değeri için gidebileceğiniz en doğru adrestir. ESPAR Yetkili Servisinde aracınızla ilgili bir çok ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Yetkili Servisimiz size en iyi servis ve bakım standartlarını sunarak, aracınızın her çalışma saatinin keyifli ve sorunsuz geçmesini sağlar. Aracınızın verimli çalışabilmesi için Garanti ve Servis kılavuzunda belirtilen tüm periyodik bakımların ve eğer gerekirse onarımların ESPAR Yetkili Servisleri ve Yetkili Servis Personelleri tarafından yapılmasını tavsiye ederiz.

Bu hizmetlerin verilmesinde başarılı olunup olmadığımızı ve daha iyiyi daha mükemmel hizmeti nasıl verebileceğimizi, sürekli araştırıyor ve müşterilerimizin eleştiri ve önerilerinden yararlanmak için anketler düzenliyoruz.

Merkez Servis İletişim Bilgileri:
Metal-İş Sanayi sitesi, 17. Blok, No:39 İkitelli-İSTANBUL
Tel. :0212-549 65 38 - 0212 217 6620(pbx)
Faks :0212- 549 65 37